ClickCease Hagyományőrző megoldás - állókorc fedőtetőink! - Tetőfedés és Bádogozás azonnali kezdéssel

Hagyományőrző megoldás - állókorc fedőtetőink!

Csapatunk szeretettel végzi a tartós és tradicionális állókorc fedéseket tetőfedési projektjeit. Ez a tetőborítás a magyar háztartásokban 100-150 éve alkalmazott fedési módszer, mely megtartotta eredeti minőségét és megbízhatóságát.

Tevékenységünk az alábbi területeken összpontosul:

Új tetők állókorc fedése
Képzett szakembereink pontosan ismerik az állókorcos beépítési technikákat, így eredményesen tudnak új tetőt fedni ennek az anyagnak a segítségével. Az eredeti hagyományok szerint dolgozva, minőséget képviselünk.

Kopó állókorc cseréje
Ha állókorcos tetőd kopásos vagy sérült, a hiányzó/hibás elemeket kicseréljük, megújítva tetőd funkcionalitását és megjelenését. Így új életet lehelünk ódon tetődetbe.

Műemléki tetőrekonstrukciók
Rendelkezünk a szakismerettel és engedélyekkel műemléki - történelmi épületek fedésére. Esetenként még eredeti, kézzel formázott állókorcot használunk, teljesen hűen az eredetihez.

Amennyiben eredeti kivitelű, megbízható állókorccal fedve szeretnéd tetőfelületeidet, bizalommal fordulj felénk! Profik vagyunk az állókorc fedések kivitelezésében.Reméljük, ez a blogbejegyzés jól tükrözi szakértelmünket, körültekintő munkánkat és hagyománytiszteletet az állókorccal való tetőfedés terén. Kérj bátran, ha lenne még kérdésed!

Miért vagytok szakértői az állókorcos tetőfedésnek?
Több évtizedes tapasztalattal és szakszerű eszközökkel rendelkezünk az állókorcos fedés kivitelezéséhez. Pontosan ismerjük az eredeti régi technológiát: hogyan készültek a kézzel formázott állókorcok és hogyan illesztették őket össze. Teljes körű ismerettel bírunk az állókorccal fedendő épületek szerkezetéről is. Csak olyan szakemberekkel dolgozunk, akik elmélyültek ebben a hagyományos technikában és lelkiismeretesen végzik a munkájukat. Így képesek vagyunk szakszerűen fedni új tetőket vagy felújítani régieket.

Milyen garanciát adtok az állókorcos tetőkre?
Minden állókorc fedés munkánkra legalább 10 éves garanciát nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a garancia idő alatt valamilyen hiba jelentkezik a mi munkánk eredményeként, azt mi ingyenesen kijavítjuk. A hibák közé tartozik a rosszul illesztett állókorc vagy az ún. vízfolyás kialakulása. Ha szükséges, elemeket cserélünk ki a javításhoz. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy állókorcos fedés akár több évtizedes időtávon is szolgál, ezért csak egy hosszú garancia igazolja elkötelezettségünket a minőségi munka iránt.

Milyen részletszeretettel végzitek a munkátokat?
Rengeteg apró részletre ügyelünk tetőfedési projektjeink során. Pontos illesztést és sima felületet biztosítunk az állókorcoknál. Gondot fordítunk a szellőző csatornák és vízelvezetők illesztésére, valamint a lefolyók megerősítésére is. Amennyiben régi elemeket is felhasználunk egy felújítás során, azokat gondosan megtisztítjuk, megerősítjük. Ügyelünk arra, hogy az illesztések tartóssá és vízártalmatlanná váljanak. Mindez odafigyelést igényel a részletekre, ezért szakembereink kitartóan és pontosan végzik a munkájukat az eredményes kivitelezés érdekében.
Vállalkozásunk több, mint 10 éve áll az Önök szolgálatában Magyarországon és a szomszédos országokban.
Áraink maximálisan versenyképesek, aminek köszönhetően egyik piacvezető tetőfedő csapatként vagyunk jelen.
Hívjon minket, az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk:
Tetőfedés, Bádogos munkák, Tető felújítás, Szigetelés, Javítás, Tető karbantartás, Ereszcsatorna tisztítás

Bokros Mihály tetőfedő

+36205746656
Állókorcos tetőfedés